Design kompetencer I Shanghai

Design kompetencer I Shanghai

Permasteelisa Group er en verdensomspændende virksomhed, der leverer facadebeklædninger til nogle af verdens mest ikoniske bygninger. Som en del af en strategiske udvikling efterspurgte virksomhedens afdelinger i Kina en evaluering af design-kompetencerne hos deres senior design managers. kan offentlige ledere forme fremtidens velfærdssystem, så både borgere, medarbejdere og pårørende finder det attraktivt?

Permasteelisa har afdelinger på alle kontinenter og arbejder dagligt i ekstrem kompleksitet – når forskellige etniciteter, virksomhedskulturer og hierarkiske strukturer skal finde konkrete løsninger på  de udfordringer og forventninger, verdens mest visionære arkitekter møder op med. 

Derfor er der brug for at undersøge, hvorvidt alle afdeligner har de design-kompetencer, der skal til for at lede designprocessen.

Mette Mikkelsen og Martin Andersen fra Park (NL) udviklede et kompetenceforløb, som blev afviklet i i Shanghai. 

Her arbejdede Permasteelisas senior designmanagement med nye og kendte udfordringer for at finde ud af, hvor den enkelte deltager er stærk, og hvor der var brug for nye måder at arbejde på. 

Forløbet førte til en længere skræddersyet kompetenceudvikling i Mainland China, som tog udgangspunkt i Permasteelisas strategi og visioner for fremtidens design i byggebranchen. 

──────────────

“It was such an amazing experience to go through the LCD programme with you and Martin. I carry those lessons you taught dear to me and in life we approach all things with a design mentality… because all that we do is by design….

you reinforced my leadership skills and opened my mind to how I can bring strategic change to the business with a design approach. 

Your mentorship on what it means to be a design leader, with a vision towards constant improvement through learning from others, listening and then taking action is how I try to approach my everyday….. I hope we can see each other again soon.

– Gianpaolo C. Mancuso, Design Department Manager, Interiors, Hong Kong & Lead Concept Designer, Interiors, Asia Region

──────────────

mm@56nb.dk
+45 4111132