Om

Om 56NB

I 56NB sammensætter vi tværfaglige teams fra opgave til opgave, så vores kompetencer passer til den udfordring, vi står overfor. 

Mette Mikkelsen

Mette tilbyder virksomheder og organisationer viden og værktøjer til at styrke deres innovationspotentiale og udvikle bæredygtige produkter, services og processer. 

Ved at bruge designfagets metoder og redskaber bliver det konkret og brugbart – hele vejen fra den første spæde idé til den implementerede løsning.

Mette er uddannet designer, og har siden 1990 arbejdet med design og innovation i kommercielle og offentlige sammenhænge. 

Hun er en rutineret facilitator og underviser med stor erfaring i co-creation. Hun har udviklet undervisningsmateriale til ledere, medarbejdere og studerende med vidt forskellige baggrunde.

Mette er adjungeret professor inden for service- og strategisk design på Design Skolen Kolding, hvor hun også har været prorektor. 

Desuden fungerer Mette som mentor i Dansk Designcenters mentorkorps og arbejder i programmet for Grøn Cirkulær Omstilling.

Vi har har udviklet bedre serviceydelser, strategiprocesser og/eller bæredygtige forretningmodeller i samarbejde med:

+45 41 11 13 22